Kärl & Poesi.

Igår, på självaste Halloween, släpptes min nya e-novell Kärlen (MIX Förlag).
Kärlen är en nattlägesnovell, ett helt nytt sätt att uppleva en berättelse via e-boksformatet, och som tar med den läsare som vågar ännu längre in i mörkret.

Om Kärlen: ”Allt spricker i sömmarna. Inte bara den begagnade studsmattan eller Mathias relation till dottern Ellen. Exfrun Helene gör påstötningar för att få umgås med dottern och det täta skogsbrynet utanför huset växer sig allt mer hotfullt. När Ellen och hennes kompis en dag leker med en underlig flicka i skogen blir det uppenbart att något snart kommer att brista.

Johan Rings Kärlen är en skräcknovell om övergångar och gradvisa transformationer. Hösten tar skogen, tonåren tar barndomen och kanske finns det ett större mörker som kryper in för att ta alltihop.”

Läs mer om novellen här . Apple-användare köper enklast Kärlen via iBooks/iTunes, eller via onlinebutiker som exempelvis Adlibris .

En sak till – någon gjorde mig uppmärksam på att min urgamla egenutgivna lyriksamling Det finns en varg där ute, och den äter barn fortfarande finns tillgänglig på självpubliceringstjänsten Vulkan. Den hugade finner boken här .

karlen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>