Sthlm, 10/11 2012.

I lördags intog MIX Förlag Science Fictionbokhandeln i Stockholm, och jag var på plats för en heldag i skräckens tecken.
På förmiddagen deltog jag, Magnus Nordin, Caroline L Jensen och Johanna Strömqvist i en paneldiskussion om att skriva skräcknoveller. Moderator var Titti Persson, redaktör på MIX, och det blev ett intressant, givande och ganska vrickat samtal om allt från H.P Lovecraft till snoppar (fråga inte…).
Senare på eftermiddagen blev jag intervjuad av Titti, under temat ”Vägen mot att bli publicerad”. Vi pratade om mitt skrivande, från gamla ungdomssynder ända fram till den kommande romanen, och hela samtalet kändes avslappnat och kul.
Kvällen avslutades sedan med pizza och öl för oss inblandade författare, Titti och Stephanie från MIX, och den trevliga personalen från Sci-Fibokhandeln. Mycket skratt och skräcksnack, och en perfekt avslutning på dagen.
Hoppas vi kan göra om det snart!

Paneldiskussion i Sci-Fibokhandeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>